Indisciplina în trafic… în vizorul polițiștilor

In ultimele zile, politistii de la Brigada Rutieră, au intocmit zeci de sancţiuni contravenţionale.
Mai exact 50 de amenzi au fost aplicate şi două dosare penale întocmite pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat.
De asemenea a fost reţinut un permis de conducere pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.
In plus, împotriva unui conducător auto care a efectuat activitatea de transport de persoane in regim taxi s-a dispus măsura suspendării dreptului de utilizare pentru o perioadă de 6 luni, întrucât nu a deţinut autorizaţie taxi valabilă.
Poliţiştii au organizat o acţiune pentru verificarea legalităţii efectuării transportului public de persoane.
Oamenii legii au verificat şi autovehiculele destinate transportului de elevi, în scopul reducerii riscului de implicare în evenimente rutiere nedorite, având in vedere faptul ca vara sunt organizate cele mai multe tabere şi excursii.

Totodată, Brigada Rutieră a aplicat 7 sancţiuni contravenţionale unor conducători de motociclete şi mopede, în valoare peste 12.000 lei.
Actiunea politistilor a avut loc duminică dimineaţa pe principalele artere din Bucuresti, in vederea depistării celor care conduc fără respectarea regulilor de circulaţie.
Cu ocazia activităţilor desfăşurate a fost constatat un dosar penal.
În jurul orei 10.40, la intersecţia Bd. Iuliu Maniu cu Str. Valea Cascadelor, poliţiştii au depistat un bărbat de 29 de ani care conducea un moped fără permis de conducere. În urma verificărilor a reieşit faptul că mopedul figura ca fiind furat.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.