Trei românce luptă pentru calificarea în finalele de la Bucureşti

Azi se hotărăşte numele jucătoarelor care vor evolua la simplu şi dublu în finalele de mâine ale turneului BRD Bucharest Open.
Irina Begu joacă prima pe terenul central de la ora 15:00 împotriva favorite doi a turneului, Carla Suarez Navarro din Spania. Misiunea Irinei nu este de loc uşoară, dar dacă va evolua la fel cum a făcut-o în partida de ieri din sferturi cu Permentier, va avea o şansă bună de câştig.
Imediat după partida Irinei pe terenul central va începe meciul Anei Bogdan cu germanca Julia Goerges. Ana este într-o creştere de formă constantă de la începutul turneului şi se pare că publicul îi transmite de fiecare dată puterea de a trwece cu bine peste momentele grele din meci. Eleva lui Gabriel Moraru poate destabiliza jocul nemţoaicei, care nu are e evoluţie tocmai constant atunci când evoluează sub presiune.
Irina Begu va mai intra încă o dată azi pe teren pentru semifinala de la dublu. Irina alături Raluca Olaru vor întâlni perechea Katarzyna Piter(Poloniqa – Maryna Zvanevska(Belgia). Partida fetelor noastre se va juca tot pe terenul central şi nu va începe mai devreme de ora 18:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.