Încep meciurile grele pentru românce la turneul de la Bucureşti

Pentru jucătoarele noastre, ziua de azi va fi una grea la turneul BRD Bucharest Open.
Jucătoarea din Sinaia, Ana Bogdan, o va întâlni în turul doi la simplu pe experimentata turcoaică Cagla Buyukakcay. Pardida cu jucătoarea din Turcia, va fi una diferită faţă de cea cu Sorana Cîrstea din primul tur, pentru că Buyukakcay are lovituri mai precise şi are de asemenea multă răbdare în schimburile lungi de mingii. Ana are totuşi posibilitatea de a face un meci bun şi de a se califica în turul următor.Partida jucătoarei noastre va fi a doua pe terenul central după întâlnirea dintre Julia Goerges şi Aliaksandra Shasnovich.
Dacă ieri Gabriela Elena Ruse a trecut la pas de bulgăroaica Shinikova, azi va da piept cu favorita numărul doi, Carla Suarez Navaro. Jucătoarea din Spania este o specialistă pe zgură, o jucătoare cu un rever încântător cu o mână, o jucătoare cu un bagaj de cunoştinţe imens în domeniul tenisului. Cu siguranţă că partida sportivei noastre cu Navaro, va fi un adevărat test pentru ea. Meciul Gabrielei va fi tot pe terenul central, imediat după cel al Anei Bogdan cu Buyukakcay.
Celelalte jucătoarele din România care vor intrea azi în concurs, vor juca numai la dublu.
De la ora 14.00 pe terenul doi, Jaqueline Cristian şi Cristina Dinu întâlnesc perechea Alona Formina(Ukraina) – Varatchaya Wongteanchai (Tailanda), imediat după meciul lor pe acelaşi teren Georcia Crăciun posesoare a unui wild card şi Alexandra Dulgheru vor juca împotriva cuplului Elise Mertens(Belgia) – Demi Shuurs (Olanda).
Al treilea meci şi ultimul de pe terenul doi, va aduce faţă în faţă perechile Irina Camelia Begu/Raluca Olaru – Jessica Moore (Australia)/Prathana Thombare(India).
Tot azi îşi începe turneul şi favorita unu a turneului de la Bucureşti, letona Anastasija Sevastova. Finalista de anul trecut o întâlneşte în primul tur pe muntenegreanca Danka Kovinic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.