Subunitate europeana, ambulante romanesti, pe avarie

ISU București-Ilfov a inaugurat astãzi, 13 iulie a.c. o nouă subunitate de pompieri în localitatea Brănești, construită de primărie, cu sprijinul consiliului local. Înființarea acestei subunități va diminua timpul de răspuns într-o zonă în care locuiesc peste 24.000 de persoane și va acoperi 202 kmp.

R1

R2

 

 

 

 

Noul punct de lucru este realizat la standarde ridicate, prin intermediul căruia locuitorii comunei Brănești și ai localităților învecinate (Găneasa, Fundulea, Belciugatele) vor avea asigurată intervenția promptă a pompierilor. Valoarea investitiei este de peste un milion de lei.

Structura de intervenție va fi deservită de salvatori care vor încadra o ambulanță SMURD tip, o autospecială de stingere, dotată și cu echipamente pentru prim ajutor și descarcerare si un camion cu motopompa.

R3

R5

 

 

 

La festivitatea organizată cu prilejul inaugurării subunității au fost invitați să participe secretarul de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, precum și reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale.

r6

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.