Cele mai interesante evenimente de astăzi, 10 iulie, din Bucureşti

CINEMA

La Cinema Muzeul Ţăranului, de la ora 19:00 rulează episoadele 9 şi 12 ale serialului „Izolaţi în România”, proiecţia urmată de discuţii cu realizatoarea Dite Dinesz şi cameramanul Marius Danci.

TEATRU

* Teatrul Bulandra găzduieşte două spectacole din cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru astfel:

– de la ora 18:00, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu prezintă, la sala Sala Toma Caragiu – Icoanei, „Iubirea la oameni” de Dmitri Bogoslavski în regia lui Bogdan Sărătean;

– de la ora 20:00, VSMU – Academy of Performing Arts din Bratislava, Slovacia prezintă, la Sala Liviu Ciulei – Izvor, „The Lady of The Sea” dramă de Henrik Ibsen regizată de Štefana Bielika şi jucată de studenţii anului 4 actorie.

* La Godot Cafe Teatru, de la ora 20:00 are loc o reprezentaţie cu „Dragostea durează trei ani”, dramatizare de Chris Simion a romanului omonim scris de Frédéric Beigbeder jucată de Cristi şi Gabriela Iacob, Vitalie Bichir, Tania Popa / Mihaela Teleoacă.

AUDIŢIE

La Clubul Ramada Majestic, de la ora 9:30 are loc audiţia cu public, în  avanpremieră şi  în prezenţa actorilor şi a realizatorilor, a două spectacole-document din seria „Biografii, memorii” a Teatrului Naţional Radiofonic: „Un român la Athos” şi „Şapte zile în pustia Sfântului Munte”, dedicate lui Axinte Frunză – un profet al României Mari interpretat de Adrian Păduraru. Scenariul radiofonic: Ion Costin Manoliu. Regia artistică: Petru Hadârcă.

EXPOZIŢIE

La Galeria CREART, din Piaţa Alexandru Lahovari nr.7, de la ora 19:00 au loc vernisajul expoziţiei şi lansarea catalogului „Zilele Artelor Textile Bucureşti”. Expoziţia reuneşte lucrări de tapiserie, vestimentaţie şi obiect textil semnate de 15 artişti, însoţite de fotografii realizate de Claudiu Ciprian Popa.

CARTE

La Librăria Cărtureşti Verona, de la ora 15:00 este lansat volumul de poezii „Lacrimi vii pentru doruri moarte”, de Lucia Bădiţă Secoşanu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.