Se redeschide cinematograful în aer liber din Herăstrău!

Cinematograful în aer liber – CineParK din Herăstrău va fi redeschis vineri, informează Primăria Capitalei.

Timp de cinci weekend-uri, bucureştenii au la dispoziţie un program ce va include aproximativ 30 de filme de referinţă, aparţinând tuturor genurilor cinematografice.

Vor fi proiectate filme artistice de acţiune, dramă, mister, fantezie, comedie, thriller şi aventură în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 20:30.

‘Fast and Furious’, ‘What Happens in Vegas’, ‘The King’s Speech’, ‘Midnight in Paris’ sunt doar câteva dintre proiecţiile care vor avea loc în ediţia 2017.

Copiii sunt aşteptaţi cu filme de animaţie în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19,00. Aceştia vor putea urmări filme precum ‘The Secret Life of Pets’, ‘The Aristocats’, ‘Finding Dory’, ‘Frozen’, ‘Pete’s Dragon’ şi multe altele.

Conform Municipalității, în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajată şi o zonă de relaxare în care spectatorii vor putea sta pe iarbă, pături sau pe scaune, alături de familie şi prieteni, iar în zona lounge publicul va putea achiziţiona gustări şi băuturi răcoritoare pe tot parcursul filmelor.

Aflat la cea de a cincea ediţie, CineParK este un spaţiu dedicat oamenilor care caută neconvenţionalul şi care preferă să îşi petreacă timpul în aer liber, fiind o alternativă gratuită şi accesibilă la cinematograful clasic.

Accesul publicului este gratuit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.