Tot ce trebuie să ştii dacă mergi la Neversea! Program și reguli de acces!

În perioada 7-9 iulie, peste 150 de artişti internaţionali vor urca pe cele şapte scene ale festivalului Neversea, cel mai aşteptat eveniment muzical de pe litoralul românesc.
Printre numele care vor concerta în cele trei zile se numără Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years&Years, Ella Eyre și mulți alții.

Vă prezentăm în continuare tot ce trebuie să ştiţi dacă mergeţi să vă distraţi la Neversea

REGULI DE ACCES ÎN FESTIVAL

Preschimbarea biletelor în brăţara de festival se face doar pe baza actului de identitate, începând cu data de 6 iulie, de la ora 14.00, la zona de check in, de la singura intrare în festival amplasată la intrarea pe plaja Modern, strada Lebedei, dinspre Portul Turistic Tomis Constanţa (cele trei corturi mari, albe). Aceasta este singura zonă în care festivalierii pot schimba biletele sau abonamentele în brăţări.

Cei care doresc să-şi achiziţioneze bilet de o zi, în perioada festivalului, o pot face de la cele şapte case de bilete amplasate în zona punctului de informare Neversea (Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de la intrarea pe plaja Modern, dinspre port).

Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid şi însoţiţi de un părinte, iar accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani se face cu abonamentul de festival şi în baza acordului parental scris (care poate fi descărcat de aici).

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genţi, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare şi băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care pot răni alţi participanţi.

Este permis accesul cu: poşetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm), aparate foto compacte, brichete şi medicamente – insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm – doar dacă sunt însoţite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia şi cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise şi interzise în perimetrul festivalului, participanţii pot consulta regulamentul.

Neversea-Harta

SISTEM DE PLATĂ ÎN FESTIVAL

Cu brățara de festival se asigură și accesul și plata în perimetrul evenimentului. Doar cu brățara de festival (cu chip integrat) oferită de VISA-Raiffeisen se pot achiziționa produse în interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisă. Brățara poate fi încărcată prin două opțiuni: încărcările online (detalii despre modalitatea de încărcarea online vor fi disponibile pe neversea.com, începând cu 5 Iulie) sau la cele 50 de puncte de încărcare (Credit Point) din cadrul Neversea. Festivalierii vor putea urmări pașii oferiți de aplicația Neversea (disponibilă în App Store și Google Play) pentru a vedea cum funcționează încărcarea online. Această metodă de încărcare îi va ajuta pe festivalieri să salveze timp prețios și îi va ține departe de posibilele cozi de la Credit Point.

Pentru o mare parte din punctele de încărcare din festival, organizatorii au pregătit un program prelungit de lucru, unele Credit Point-uri având chiar orar non-stop de funcționare. Brățara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toată perioada festivalului până când evenimentul se apropie de final. Festivalierii își vor putea retrage banii de pe brățara doar până pe 10 iulie 2017 la 10 dimineața, de la oricare din cele 50 de Credit Points din festival.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN FESTIVAL

Sute de politiști din toate structurile Inspectoratului General al Poliției Române, 150 de jandarmi, dar și polițisti locali vor asigura liniștea și siguranța în acest an, la Festivalul NEVERSEA. În plus vor exista și 300 de agenți de securitate privați care vor activa în perimetrul evenimentului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea”a județului Constanța va avea două spitale de tip PMA (post medical avansat) amplasate lângă zona de mainstage și în imediata apropiere a accesului în festival, dar și patru puncte de prim ajutor. De asemenea toate camerele de gardă ale tuturor spitalelor din Constanța, dar și din județ vor fi deschise pentru sprijin medical, în caz de nevoie.

Programul Neversea pe zile şi ore il puteti gasi AICI

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.