Apa Nova Veolia 1 campioana editiei de primavara – vara a Campionatului de Fotbal Sports Events

Finala de la aceasta editie a fost una fara un prea mare istoric, asta si datorita diferentei mare de scor inregistrata pe tabela de marcaj.
S-a incheiat 6-0 in favoarea Apa Nova Veolia 1 care a dispus astfel de o maniera categorica de adversarii de la Generali Asigurari.
Chiar daca prima repriza a apartinut clar asiguratorilor, acestia dictand jocul si creandu-si numeroase oportunitati de a inscrie, la pauza s-a intrat cu 1-0, golul foarte frumos al lui Marian Merlici facand diferenta.
In cea de a doua repriza, Apa Nova Veolia 1 a dictat jocul din toate punctele de vedere, Marian Merlici inscriind aproape din orice pozitie si purtandu-si echipa catre triumful final.
A fost poate o infrangere prea drastica pentru Generali care pot acuza lipsa acuta de efectiv, neavand la dispozitie intreg lotul, mai ales ca si caldura a contribuit foarte mult la o stare de oboseala accentuata in randul jucatorilor.

La final insa, toata lumea a aplaudat si recunoscut meritele campionilor, laudand intreaga prestatie a acestora pe parcursul intrecerii, demonstrand astfel ca au fost echipa cea mai constanta si mai puternica a campionatului.
In cadrul festivitatii de premiere care a avut loc la finalul jocului, dupa tombola obisnuita, au fost premiati pe rand echipele promovate direct in Liga 1, Cyrom Romania si Kruk Romania, golghetereul Ligii 1 – Claudiu Purluca (Radio Romania), golgheterul Ligii 2 – Razvan Stanciu (Cyrom), cel mai bun portar Liga 1 – Robert Marincescu (Apa Nova 1), cel mai bun portar Liga 2 – Adrian Stegaru (Cyrom), jucatorul campionatului – Nicolae Olenic (Generali Asigurari), iar apoi au fost acordate medaliile celor 3 echipe aflate pe podiumul Ligii 1 – VTM (Locul 3), Generali Asigurari (Locul 2) si campionii de la Apa Nova Veolia 1.
Felicitari tuturor invingatorilor, dar si invinsilor, multumim pentru prezenta si speram din toata inima ca intreaga competitie a fost o reala placere pentru toti de a face miscare si a antrena spiritul de echipa!
Va asteptam cu o noua editie la toamna.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.