Lucrări pe DN1, in zona Pasajului Otopeni

Astăzi se lucrează pe DN1, la intrarea în București!

Cu alte cuvinte, continuă lucrările de marcaj și montarea separatoarelor de sens.

Trafic - Pod OtopeniDe aceea, sub Pasajul de la Otopeni nu se va mai putea vira la stânga dinspre Bucureşti spre Mogoşoaia şi dinspre Tunari spre Bucureşti.

Circulaţia va fi asigurată prin cele două sensuri giratorii provizorii existente.

Și pe Autostrada Soarelui vor fi restricţii de circulaţie pentru vehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

Acestea se aplică vineri și duminică – în intervalul 12.00-24.00 şi sâmbătă – între orele 06.00-14.00, pe sensul de mers către Constanţa.

Pe sensul de mers către Bucureşti, restricţiile se aplică doar duminică, în intervalul orar 12.00 – 24.00.

2 COMENTARII

  1. Si ce facem daca iesim din Greenfield (Aleea Teisani) si dorim sa mergem spre Bucuresti? Pe unde o mai luam….sau cei care lucrează in cladirea Willbrook si seara pleacă spre casa, spre Bucuresti….pe unde o iau….pana acum se întorcea pe sub pod?…. Au înnebunit la cap….sunt 4000 de locuitori in Greenfield cu o singura cale de acces spre Bucuresti….dupa ce ca facem 50 min sa iesim din cartier mai fac inca 30 sa o dibuim spre Bucuresti….

  2. Ba mitocanilor, cum va permiteți sa ne chinuiți cu incompetenta care vă caracterizează, fără nicio informare, panouri, afișaj, ne trezim ca nu putem pleca de acasă spre București pe sub podul Otopeni, trebuie sa o luăm pe centură spre Urziceni,? Nenorociților, sa dea diareea în voi zilnic câte 6 ore, cât pierdem Noi cu transportul spre muncă și înapoi, ca voi să scoateți, sa puneți borduri și alte rahaturi… Purtători de diplome false lacomi de titluri!!! Ai Doamne grija de ei să ajungă urgent unde le e locul și luminează prostimea care votează monștri!

Lasă un răspuns