Andrea Bocelli se întoarce la București

Marele tenor italian, Andrea Bocelli, va concerta, pe 22 iunie, în Piața Constituției.

Concertul lui Andrea Bocelli va cuprinte atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice a celor mai îndrăgite hituri ale sale. În prima parte a concertului vor fi interpretate arii de operă cunoscute. În cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele albume ale sale: „Cinema” şi „Romanza – A 20-a Ediţie Aniversară”.

Gheorghe Zamfir se alătură celorlalți artiști consacrați care vor cânta împreună cu tenorul Andrea Bocelli: Andrea Griminelli, Ilaria Della Bidia, Elisa Balbo și Elizabeth Sobart.

Alessandro Safina, un alt tenor foarte apreciat va urca pe scenă alături de Andrea Bocelli, precum și copilul-minune al pianului, Fabian Prcsina. Invitații vor fi acompaniați de artiști ai Orchestrei și Corului Operei Naționale București.

Pe lângă toți acești invitați, publicul se va bucura de un moment artistic de dans, o coregrafie special creată de Mihai Petre. Echipa de dansatori va fi formată din Paolo Campigotto și Alina Petre, multipli campioni ai României la diverse competiții.

Biletele pentru acest eveniment variază între 250 și 950 de lei.

Circulația mașinilor va fi oprită joi, între orele 11:00 – 01:00, pe Bd. Unirii, între Libertății și I. C. Brătianu, dar și pe Bd. Libertății între Calea 13 Septembrie și Națiunile Unite.

Restricțiile sunt impuse pentru buna desfășurare a concertului susținut de Andreea Bocelli ce va avea loc, de la ora 19:00, în Piața Constituției.

Șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil zona din jurul locului de desfășurare a evenimentului.

Pe 25 iunie 2017, Bocelli va cânta și la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.