Se cunosc invingatorii semifinalelor si barajelor campionatului de fotbal Sports Events

Aseara, pe terenurile de la Sud Arena au avut loc meciurile retur din cadrul semifinalelor si ultimul meci de baraj.

HPE1 a fost la un pas de o revenire spectaculoasa de scor.
Rezumat Semifinale retur si Baraj Fotbal Sports Events editia de primavara_vara 2017 Foto 11A condus la pauza cu 3-1 si mai avea nevoie de un singur gol pentru a duce meciul in prelungiri.
Generali insa, a constientizat repede pericolul la care s-a expus si a reusit sa revina pe tabela, scorul final inregistrat fiind 4-4.

Returul dintre Apa Nova 1 si VTM a fost cel mai frumos meci de pana acum la aceasta editie.
Rezumat Semifinale retur si Baraj Fotbal Sports Events editia de primavara_vara 2017 Foto 12Am vazut 2 echipe cu dorinta mare de victorie, care au facut o mare risipa de efort si energie, lupta dandu-se pana in ultima secunda.
Apa Nova 1 a deschis repede scorul, chiar de la prima faza a partidei, iar vulpoii s-au vazut astfel in ipostaza de a alerga dupa egalare.
S-a intrat cu 1-0 la pauza, iar repriza a doua a fost una pe contre.
La una dintre acestea, Marian Merlici a reusit al doilea gol al echipei sale si a transat in mare masura soarta calificarii.
Pe final insa, avand avantajul si a unui om in plus, VTM a redus Rezumat Semifinale retur si Baraj Fotbal Sports Events editia de primavara_vara 2017 Foto 1din handicap iar la ultima faza a jocului puteau chiar reusi egalarea, care ar fi insemnat totodata si calificarea mult dorita. Se termina 2-1 iar finala de anul acesta va fi Apa Nova 1 impotriva Generali.

Echipa Unicredit, pusa in garda de rezultatele inregistrate in celelalte jocuri de baraj a intrat concentrata in joc si a etalat jocul colectiv care i-a adus multe puncte pana acum.
Rezumat Semifinale retur si Baraj Fotbal Sports Events editia de primavara_vara 2017 Foto 5De partea cealalta, Gameloft, constientizand forta adversarului, a oferit o replica de laudat, creandu-si destule oportunitati de a marca. Rezultatul final este de 5-2, Unicredit ramanand sa se lupte si in viitoarea editie cu adversarii de Liga 1, iar Gameloft avand mari sperante pentru o calificare directa, jocul prestat facandu-i sa se gandeasca in aceasta directie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.