Cele mai interesante evenimente de astăzi, 19 iunie, din Bucureşti

MUZICĂ

* În cadrul seriei de concerte Jazz Nouveau, de la ora 20:00 în Control Club cântă Binker & Moses, un duo britanic atipic, saxofon-tobe, din avangarda jazz-ului londonez.

*  În cadrul evenimentului cultural „Simfonii pe asfalt”, pe scena de la intersecţia străzilor Lipscani şi Smârdan, astă-seară evoluează:

– de la ora 20:00, Duo „Avangarde”;

– de la ora 21:00, Trio Sense.

TEATRU

* Teatrul Nottara prezintă, de la ora 19:30 la Institutul Balassi, spectacolul „Călătoria. Întâmplări imaginare pe străzile din Bucureşti” după  povestirile lui Constantin Abăluţă, în regia lui Gavriil Pinte, cu: Ion Haiduc, Ion Grosu, Dani Popescu, Anda Caropol, Cristian Nicolaie, Ioana Calotă, Felicia Gozman Pinte, Raluca Jugănaru Grosu, Alexandra Aga.

* Două spectacole sunt găzduite de Teatrul Naţional, cu începere de la ora 20:00:

– la Sala Mare, „Cafeneaua”, o bufonadă amară scrisă de Sam Bobrik şi Ron Clark pusă în scenă de Horaţiu Mălăele, care şi joacă pe scenă alături de Emilia Popescu şi Dana Dogaru;

– la Sala Studio, „Străini în noapte” de Eric Assous cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu.

* Tot de la ora 20, la UNteatru începe o reprezentaţie cu „La ţigănci”, adaptare după Mircea Eliade de Andrei şi Andreea Grosu având în distribuţie pe: Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet.

AUDIŢIE

În seria „Biografii, memorii”, Teatrul Naţional Radiofonic prezintă, în avanpremieră, de la  ora 9:30, la clubul Ramada Majestic: „Marietta Sadova – Arta de a trăi prin teatru” şi „Marietta Sadova – De la libertatea de creaţie, la creaţia impusă”, două spectacole-document dedicate acestei personalităţi a teatrului românesc, care a lăsat puternice amprente asupra artei interpretării dramatice, regiei de teatru şi pedagogiei teatrale. Scenariul radiofonic, realizat pe baza unui amplu material documentar, este semnat de Vera Molea şi Magda Duţu.

CARTE

Cel de-al doilea volum al cărţii „Arhiva de Geografie” este lansat de la ora 19:00, pe terasa Quantic Pub, din şoseaua Grozăveşti nr. 82.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.