Ca să fie clar pentru toată lumea!

Sursa foto: www.yourwebgraphics.com

Și cum mă plimbam eu liniștit prin parc, mă trezesc dintr-o dată cu un panou în fața mea pe care scria “Accesul câinilor în parc este STRICT INTERZIS”. Știam, bineînțeles, că accesul câinilor în parc este interzis, dar habar nu aveam că este strict interzis.

L-am întrebat pe paznicul parcului, cu care mă înțeleg foarte bine, ce sens are să adaugi și cuvântul “strict” lângă “interzis”, pentru că din câte știam eu, “interzis” înseamnă că nu ai voie, că nu este permis, deci ar trebui să fie suficient. Omul mi-a răspuns că e bine să scrii și “strict” pentru ca lumea să înțeleagă că treaba e serioasă.

Recunosc, nu văzusem lucrurile în acest fel. O să propun autorităților să întărească și mai mult forța acestui mesaj, pentru ca lumea să înțeleagă că treaba e de fapt foarte serioasă și că noi nu ne jucăm cu vorbele.

Un panou cu personalitate ar trebui să conțină mesajul “Accesul căinilor în parc este STRICT INTERZIS CU DESĂVÂRȘIRE, PROHIBIT, NEPERMIS ȘI NU AVEȚI VOIE DELOC CU CÂINI ÎN PARC!”. Ca să fie clar pentru toată lumea.

Lasă un răspuns