Spectacole de teatru în București – 15 iunie

Spectacole de teatru cu Marian Râlea și Victor Rebengiuc, la Teatrul Bulandra, și cu Florina Cercel, Lari Giorgescu, Teodora Mareș, la TNB.

Spectacolele serii:
”Diavolul se îmbracă de la Prada”, a fost titlul unui film celebru. Dar Dumnezeu?

”Dumnezeu se îmbracă de la second-hand” – cel puțin așa susține dramaturgul vâlcean Iulian Margu.
Titlul piesei, dar și subiectul l-au atras pe regizorul Ion Caramitru, iar spectacolul de la TNB se joacă de mai bine de doi ani.
“Piesa este o scurtă istorie a României moderne povestită cu ajutorul unui pian fermecat”, spune autorul.
Din spectacolul de la TNB nu veți afla de ce se îmbracă Dumnezeu de la second-hand, dar veți avea în față oglinda societății românești.
O comedie cu: Florina Cercel, Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mareş, Armand Calotă, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu, la Sala Studio a TNB, de la ora 19:30.

19:00
”Marmură” de Iosif Brodski, spectacol semnat de Yuri Kordonsky, cu Marian Râlea și Victor Rebengiuc, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu.

”Secretul doctorului Honigberger”, după nuvela cu același titlu și alte scrieri de Mircea Eliade, spectacol în regia lui Dragoș Galgoțiu, la Teatrul Metropolis. Distribuția: Tudor Aaron Istodor, Ionel Mihăilescu, Valentin Popescu, Marian Ghenea, Ioana Pavelescu, Simona Pop, Alexandra Poiană, Alin State. Cu participarea extraordinară a tenorului Robert Nagy, a sopranei Tina Munteanu, a tenorului Florin Budnaru, a pianistului Alexandru Burcă și a trompetistului Cristian Hanghiuc.

”Încă nu, dar o să fie…”, o comedie de Ray Cooney & John Chapman, regia: Serban Puiu, la Teatrul Elisabeta. Din distribuție: Aurelian Temișan, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu, Vasile Calofir.

19:30
”Dumnezeu se îmbracă de la second-hand”, piesa lui Iulian Margu, pusă în scenă de Ion Caramitru, o întâlnire cu actorii: Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mareş, Armand Calotă, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu și, invitat special, Florina Cercel, la Sala Studio a TNB.

20:00
”Iubire isterică”, un nou spectacol regizat de Cristi Juncu, la Teatrul Metropolis. În distibuție: Diana Cavallioti, Teodora Stanciu, Andreea Vasile, Claudiu Istodor, Bogdan Farcaş și Cristian Popa.

”Cinci femei de tranziţie”, o piesă de şi cu Rodica Popescu Bitănescu, la TNB, Sala Atelier.

”The Sunset Limited”, spectacol cu Șerban Pavlu și Richard Bovnoczki, la Unteatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.