Începe Campionatul Naţional de scrimă pentru copii

650 de copii din 57 de cluburi sosiţi din 13 oraşe ale ţării, se vor întrece în perioada 17-28 iunie la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) din București în cadrul Campionatul Naţional de scrimă pentru copii. Federația Română de Scrimă încearcă să facă din această competiție un eveniment de neuitat atât pentru publicul prezent în sală în cele 12 zile de concurs, dar mai ales pentru micuţii sportivi. Alături de preşedinta federaţiei Laura Badea Cârlescu, alte două campioane s-au implicat în organizarea ediţiei campionatului naţional din acest an, este vorba de Ana Maria Popescu şi de Bianca Pascu.
Peste 20 de VIP-uri din show-bizz-ul românesc, vedete apropiate copiiilor, vor fi prezente la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) din București pentru a-i premia pe medaliați și pentru a-i încânta pe cei din public!
Astfel, rând pe rând, Gașca Zurli, Psihotrop, Adi Hădean, Adda, Andrea Esca, Pavel Bartoș, Ciprian Marica, Andrea Marin, Răzvan și Dani, Cornel Ilie, Marius Manole, ASR Principele Radu, Măruță și Andra, CRBL, Liviu Teodorescu, Raluka, Toma Enache, Dan Negru, Virgil Ianțu, Bianca Pascu, Marian Drăgulescu, Dorina Chiriac și Andrie Gîrjob vor fi alături de micii campioni ai scrimei românești.
Programul pentru fiecare zi în parte va fi anunțat din timp pe pagina de Facebook a concursului şi pe pagina de Facebook a Federației Române de Scrimă.
Pe tot parcursul celor 12 zile de concurs, intrarea la Sala de Scrimă ,,Ana Pascu” este gratuită. Acest lucru poate fi un motiv în plus pentru copii să vină, să vadă şi poate să aleagă şi să practice, acest sport frumos şi nobil.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.