Muzica și tăcerea lui Mihail

Am dat play celei mai recente piese a lui Mihail cu câteva ore înainte de lansarea oficială. De fapt, am ascultat-o chiar înainte de matinal, Răzvan o asculta în biroul în care ne petrecem prematinalul. A fost dragoste la prima audiție, recunosc. Și mai recunosc că prima reacție a fost: „Asta este piesă pentru „afară””. Dacă n-ar fi avut partea în română pun pariu că nimeni nu și-ar fi dat seama că piesa este cântată de un român, da cred că pot spune „român” fără să greșesc. Răzvan îmi zicea ceva în genul: „bine că a scos-o în sfârșit”, că piesa ”Who You Are” exista de ceva vreme, într-o versiune mai puțin elaborată, dar exista. Frumoasă piesă, ce mai…

05. Mihail la Bucuresti FM - 13.06.2017 - Foto. Alexandru DoleaÎn această dimineață l-am cunoscut. Fain băiat! Fix din filmul muzicii sale. Deschis, fără fițe, cu zâmbet și haz, extrovertit deși „adânc”. Și-am stat toți la povești. Povești despre el. Despre capitolul „Mă ucide ea”, că doar cu această piesă a reușit să intre în mintea noastră, despre muzică, despre tăcere, despre pasiune și oboseală și cam despre toate aspectele din viața unui om care reușește să miroasă măcar iz-ul succesului.

04. Mihail la Bucuresti FM - 13.06.2017 - Foto. Alexandru DoleaȘtim că mai are multe de spus prin muzica. Pentru că are multe „în buzunare”, așa ne-a zis. Unele terminate, altele ba. Și i-am prezis că va avea 2 piese care vor deveni mult mai celebre decât „Mă ucide ea”. Am spus-o și iată că dau și în scris. Iar una dintre cele 2 piese despre care vorbeam este cea cu care a venit azi: ”Who You Are”. Ascultați-o, e piesă! 🙂 Și mai puteți vedea și înregistrarea video a întâlnirii de azi, e mai jos, o să descoperiți muzica și tăcerile omului, nu doar a artistului. Pentru că, da, este artist!

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”
Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.