Spectacole de teatru în București – 12 iunie 2017

Sursa foto: Teatrul Mic

Spectacole de teatru cu Mihaela Rădescu, Viorel Cojanu, Gabi Costin, la Centrul Replika, și cu Răzvan Vasilescu, la Godot Café Teatru

Laboratorul de Creație, Experiment și Cercetare, un proiect derulat de Teatrul Mic în această stagiune (2016 – 2017), sub titulatura Teatrul Foarte Mic Itinerant, își continuă seria celor trei coproducții și aduce pe scena bucureșteană un spectacol de teatru muzical despre familia la români.

Coproducție între Teatrul Mic și Centrul de Teatru Educațional Replika, ”Familia Fără Zahăr”, în regia lui Radu Apostol, după un text semnat de Mihaela Michailov, spectacolul surprinde vocile celor care nu se regăsesc în formate prestabilite și tipare moștenite.
Muzica este compusă de Bobo Burlăcianu, orchestrația pian live aparține Sivlanei Negruțiu și Oanei Pușcatu.

Din distribuție mai fac parte: Mihaela Rădescu, Viorel Cojanu, Gabi Costin, și Paul Dunca (cel care semnează și coregrafia).

Spectacolul se joacă la Centrul de Teatru Educațional Replika, iar accesul este gratuit, pe baza rezervării locurilor.

Spectacolele serii:

19:00

”Familia Fără Zahăr”, spectacol pe texte de Mihaela Michailov, în regia lui Radu Apostol, cu: Mihaela Rădescu, Viorel Cojanu, Gabi Costin, Oana Pușcatu, Silvana Negruțiu și Paul Dunca, la Centrul de Teatru Educațional Replika. Producția aparține Laboratorului de Creație, Experiment și Cercetare, un proiect derulat de Teatrul Mic și Centrul Replika.

”Amadeus”, piesa lui Peter Shaffer, în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, la Teatrul Metropolis Din distribuție fac parte: George Costin, Andrei Huțuleac, Alexandru Pavel, Nicoleta Hâncu, Sorin Miron, Adrian Nicolae, Alin Florea.

20:00

”Era ok si la 60”, one man show Răzvan Vasilescu, la Godot Café Teatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.