Astazi se desfasoara ultima etapa premergatoare semifinalelor si barajelor Campionatului de Fotbal Sports Events

In Liga I, Apa Nova 1 are nevoie de cel putin un punct din meciul cu Adobe pentru a fi sigura de locul 1, rezultatele directe avantajand-o in disputa cu HPE1.

HPE1 cu un egal in meciul cu Apa Nova 2 termina pe locul secund, la rezultatele directe fiind peste Generali. Poate obtine prima pozitie doar daca Apa Nova 1 pierde cu Adobe.

Generali poate urca o pozitie, pana pe 2 doar daca HPE1 pierde cu Apa Nova 2.

Radio Romania isi poate pastra pozitia 4 in clasament doar daca VTM nu castiga in fata Unicredit. In caz contrar, vulpoii se duc in semifinale iar Radio Romania pica pe locul 5.

Unicredit poate urca maxim o pozitie, pana pe 5, in cazul in care inving VTM. Acest lucru i-ar asigura disputa la baraj contra unei echipe mai slab clasate in clasamentul Ligii 2.

Adobe este singura echipa care isi pastreaza locul, nimic nemaiputandu-se intampla in cazul ei.

HPE2 si Apa Nova 2 pot face schimb de locuri in cazul in care primii inving Generali, iar Apa Nova 2 pierde cu HPE1. In orice caz ambele sunt retrogradate.

In Liga II, ocupantele primelor 2 locuri se stiu deja, Cyrom si Kruk fiind promovatele seriei.

Pentru cele 3 locuri care duc la baraj, lupta cu sanse bune 4 echipe, despartite de doar 2 puncte in clasament.

Astfel, Gameloft este singura care este sigura de baraj, doar locul in clasament fiind necunoscuta. Cu o victorie isi asigura locul 3, la fel si in cazul unui egal cu conditia ca Bidefender sa nu castige in fata UPC si SAP sa se incurce cu Kruk. Daca va pierde cu Cyrom, poate termina pe 4 sau 5 in functie de celelalte rezultate.

Bitdefender are varianta unei victorii sau egal cu UPC pentru a-si asigura barajul. In cazul unei infrangeri trebuie ca si SAP sa piarda cu Kruk pentru a prinde locul 5.

In cazul celor de la SAP victoria sau egalul cu Kruk le asigura prezenta la baraj, indiferent de rezultatele celorlalte echipe, bineinteles locul in clasament putandu-se modifica in consecinta. Daca pierd, trebuie sa spere ca si UPC va pierde cu Bitdefender, in caz contrar terminand pe locul 6.

UPC cu o victorie isi asigura prezenta la baraj. In cazul egalului trebuie ca SAP sa piarda cu Kruk, rezultatele din intalnirile directe cu cei de la SAP fiindu-le favorabile lor. In cazul infrangerii sunt eliminati din cursa.

Claim este sigura de locul 7, ei terminand de disputat toate jocurile iar HP Inc. si Sport 1×2 pot face rocada in coada clasamentului in cazul unei victorii a celor de la Sport 1×2.

Va asteptam diseara la locatia de desfasurare Sud Arena pentru a afla toate necunoscutele acestei ultime etape a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.