Cele mai interesante evenimente de astăzi, 5 iunie, din Bucureşti

CINEMA

La Grădina cu filme a Creart, de la ora 21 rulează comedia dramatică şi romantică „Breakfast at Tiffany’s / Mic dejun la Tiffany” regizată în 1961 de Blake Edwards, cu Audrey Hepburn şi George Peppard în rolurile principale.

La Promenada Mall în cadrul Festivalului Filmelor Româneşti, astă-seară, de la ora 21:00, rulează gratuit drama „Orizont”, adaptarea după „Moara cu noroc” de Ioan Slavici realizată de Marian Crişan, având în rolurile principale pe András Hatházi, Rodica Lazăr şi Zsolt Bogdán.

EVENIMENTE

La Centrul de Teatru Educaţional Replika, astăzi au loc:

– de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Cunhate / Ură” de Nico Vaccari în regia lui Radu Apostol, jucat de Florina Gleznea, Katia Pascariu şi Oana Puşcatu;

– de la ora 20.30′, prezentarea cărţii „Caliban şi vrăjitoarea. Femeile, corpul și acumularea primitivă”, de Silvia Federici;

– de la ora ora 21.00 – proiecţia filmului documentar austriac „Brothers of the Night”, realizat de Patric Chiha despre câţiva tineri bulgari romi care pleacă la Viena cu speranţa de a-şi câștiga existenţa şi de a-i ajuta pe părinţii şi copii rămaşi acasă, dar sfârşesc prin a se prostitua..

MUZICĂ

Ateneul Român găzduieşte, începând cu ora 19:00, Concertul Absolvenţilor Colegiului Naţional de Arte „Dinu Lipatti”, la care participă Orchestra acestuia dirijată de Nicolae Racu şi Andrei Ştefan Racu. În program lucrări de Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart, Henryk Wieniawski, Emmanuel Séjourné, George Enescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.