Spectacole de teatru în București – 2 iunie 2017

Sursa foto: www.comedie.ro

Spectacole de teatru cu Răzvan Vasilescu, la Teatrul de Comedie, și cu Horaţiu Mălăele şi George Mihăiţă, în cadrul FestCO

Este încă o seară bogată în evenimente la FestCO şi ar trebui să profitaţi de această ofertă pentru că festivalul se apropie de final.

De la ora 19:30, în secțiunea Concurs este prezentat spectacolul ”Artists Talk”, semnat de Gianina Cărbunariu, realizat cu tinerii actori: Ruxandra Maniu, Ilinca Manolache, Alexandru Potocean, Gabriel Răuță și Bogdan Zamfir, la ArCuB, Hanul Gabroveni.

FestCO vă aduce și astăzi, de la 19:00, o comedie de colecție, tot marca Horaţiu Mălăele. Este vorba despre longevivul spectacol montat de el la Comedie, ”Revizorul” de Gogol, în care actorul joacă alături de: George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan. Reprezentaţia are loc la Sala Radu Beligan.

Tot în această seară, vă puteţi bucura de recitalul extraordinar al actorului Răzvan Vasilescu, „Era ok și la 60”. One Man Show–ul, producție Godot Café Teatru, va fi prezentat la Sala Studio a Teatrului de Comedie, de la ora 20:00.

De la aceeaşi oră, poate fi urmărit şi ”Mălăieș în călcăieș”, spectacolul trupei Frilensăr, pe scena amplasată pe strada Franceză.

Iar dacă vreţi să îi cunoşteţi pe elevii pasionaţi de teatru care au obţinut Premiul festCO la Festivalul de Teatru pentru Liceeni ”Jos Pălăria”, 2016, aflaţi că spectacolul lor, ”Paravan. Două telefoane”, se joacă la Teatrul de Comedie, la Sala Nouă, de la ora 19:00. Intrarea este liberă.

Și nu uitaţi, fascinantele statui vivante vor fi astăzi, de la ora 18:00, în Parcul Crângaşi. 20 de personalități ce au marcat istoria omenirii sunt aduse aici de trupa Big Names din Austria. Lor li se alătură cei 16 actori ai Teatrului Masca, dar și șase artiști chinezi care se vor transforma în eroii din ”O noapte furtunoasă” a lui Caragiale: Jupân Dumitrache, Veta, Zița, Chiriac, Rică Venturiano și Spiridon.

De asemenea, vă puteţi întâlni azi la Bucureşti, cu Marilyn Monroe sau cu Madona înlăcrimată, datorită trupei olandeze invitată în Festivalul Statuilor Vivante, organizat de Teatrul Masca.

Spectacolele serii:

18:30

”Deșteptarea Primăverii” de Frank Wedekind, regia și scenografia: Vlad Cristache, muzica originală compusă de Daniel Rocca, solist al trupei Firma, spectacol în care îi veți regăsi pe cei 10 tineri actori proaspăt angajați ai Teatrului Mic, alături de Gheorghe Visu, Mihaela Rădescu, Liliana Pană.

19:00

”Și negru și alb și gri”, un spectacol de Mimi Brănescu, la Teatrul Metropolis. În distribuție: Dana Dogaru, Adrian Titieni, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Tudor Istodor, Natalia Călin.

”Fluturii sunt liberi”, spectacol cu: Alex Călin, Ioana Anastasia Anton, Catrinel Dumitrescu, Șerban Gomoi, în regia lui Erwin Șimșensohn, la Teatrul Excelsior.

”Frau Hess și grădinile ei”, un spectacol cu: Maia Morgenstern sau Arabela Neazi, Constantin Cojocaru, Marius Călugăriţa, Veaceslav Grosu, Anka Levana, Cristina Cârcei, Natalie Ester, Darius Daradici, Viorel Manole, în regia lui Alexander Hausvater, la TES.

”De ce fierbe copilul în mămăligă”, one woman show Edith Alibec, regie: Dana Paraschiv, la Godot Café Teatru.

”Revizorul” de Gogol, spectacol în regia lui Horaţiu Mălăele, care joacă alături de: George Mihăiţă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, la Teatrul de Comedie, la Sala Radu Beligan.

”Paravan. Două telefoane”, spectacolul ce a obţinut Premiul festCO la Festivalul de Teatru pentru Liceeni ”Jos Pălăria”, 2016, se joacă la Teatrul de Comedie, Sala Nouă. Intrare liberă.

19:30

”Idolul şi Ion Anapoda” de G.M. Zamfirescu, ultimul spectacol în regia maestrului Ion Cojar, cu: Dan Puric, Ileana Stana Ionescu, Ileana Olteanu / Cesonia Postelnicu, Irina Cojar, Silviu Biriş, Erika Băieşu şi Alexandru Hasnaş, la Sala Studio a Teatrului Naţional I.L.Caragiale.

”Tectonica sentimentelor” de Eric-Emmanuel Schmitt, spectacol cu: Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Tamara Creţulescu, Carmen Ionescu și Valentina Zaharia, la Sala Atelier a TNB.

”Artists Talk”, spectacol semnat de Gianina Cărbunariu, cu: Ruxandra Maniu, Ilinca Manolache, Alexandru Potocean, Gabriel Răuță și Bogdan Zamfir, la ArCuB, Hanul Gabroveni.

20:00

”Mălăieș în călcăieș”, spectacol al trupei Frilensăr, prezentat pe scena din strada Franceză, în cadrul FestCo.

”Cinci femei de tranziţie”, o piesă de şi cu Rodica Popescu Bitănescu, la TNB, Sala Pictura.

”Dragoste în patru tablouri”, un thriller psihologic, în regia Elenei Morar, cu: Alexandra Fasolă, Sorina Ştefănescu, Bogdan Nechifor, Lucian Iftime și Liviu Chițu. Spectacol prezentat în cadrul programului 9G, Noua generație, la Teatrul Naţional I.L.Caragiale, Sala Mică

”Era ok si la 60”, One Man Show Răzvan Vasilescu, o producţie Godot Café Teatru, prezentată la Sala Studio a Teatrului de Comedie.

”Gigel”, un one man show Gheorghe Ifrim, pe textul lui Alexandru Popa, în regia lui Vlad Zamfirescu, prezentat la Teatrul Bulandra, la Studio Space.

22:00

”30 +” spectacol în regia lui Alexandru Bogdan, la Godot Café Teatru. Distribuția: Corina Moise, Ana Covalciuc, Ioana Anastasia Anton, Florina Gleznea, Dana Rogoz și Andreea Mateiu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.