Asistenţa medicală de urgenţă pe timpul minivacanţei de Rusalii

Pe timpul minivacanţei de Rusalii, în Bucureşti şi în Ilfov, asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată de nouă spitale şi de servicul de Ambulanţă.

Este vorba de Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Ioan, Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu şi Spitalul Clinic de Urgenţă Copii Marie Curie.

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program normal de lucru, a declarat managerul serviciului, dr. Alice Grasu. Totodată, în această perioadă Serviciul de Ambulanţă va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga capitală. Solicitările populaţiei vor fi preluate la nr. de telefon 112.

În ţară, spitalele de urgenţă şi unităţile de primiri urgenţe ale unităţilor medicale vor funcţiona cu linii de gardă de profil şi vor acorda asistenţă medicală de urgenţă. De asemenea, în fiecare oraş important din ţară va fi deschisă cel puţin o farmacie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.