Daniel Băluță: Ipocrizia Consiliului Local privind recuperarea spațiilor verzi!

Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local al Sectorului 4 s-a aflat un proiect de hotărâre privind cumpărarea unui spațiu verde în suprafață de peste 2600 de metri pătrați, situat pe strada Pridvorului.

Proiectul, inițiat de către edilul Daniel Băluță, era destinat recuperării unui teren care a fost retrocedat de către instanță, pentru întregirea Parcului Tineretului. „Am dorit să cerem aprobarea Consiliului General pentru a cumpără în numele Municipiului București acest teren, care a fost retrocedat de către instanță. Proprietarul a depus cerere pentru a îngrădi terenul și ar putea cere autorizație de construcție pentru amenajarea unei parcări sau a unor terenuri sportive, funcțiuni permise de încadrarea terenului în categoria VI”, a afirmat Daniel Băluță.

Consiliul Local al Sectorului 4 a respins, însă, acest proiect, printr-un vot pe care Băluță îl caracterizează drept „ipocrizie”.
„Toți consilierii locali se declară pentru recuperarea spațiilor verzi pierdute, dar acum, nu au dorit să-și asume responsabilitatea”, se plânge edilul Daniel Băluță.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.