Coco Chanel, Walt Disney, Steve Jobs au ajuns la București, la FISV

Datorită Festivalul Internațional de Statui Vivante ne putem întâlni în aceste zile, în parcurile capitalei, cu oameni celebri.
Și dacă britanicii au cel mai mare muzeu al figurilor de ceară, România are cel mai mare festival de statui vivante.

Cea de a VII-a ediție a debutat ieri în grădina Casei Filipescu Cesianu cu un eveniment de excepție: Noaptea Statuilor Vivante, la care au participat peste 2000 de bucureșteni.
Actorii Teatrului Masca împreună cu invitații lor din Austria au prezentat personaje dintre cele mai diverse, de la W. A. Mozart la Steve Jobs, de la Coco Chanel la Walt Disney.
Astăzi și mâine statuile ajung în Parcul Humulești, iar celor 16 actori români și 20 ai companiei Big Names, li se vor adăuga invitații din China care vor da viață eroilor din ”O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale.

Trupa olandeză Adorabel va fi prezentă, începând cu data de 2 iunie, în Crângași cu zece statui absolut senzaționale, parte dintre ele fiind prezentate în premieră la Festivalul Internațional de Statui Vivante.
Pe 4 și 5 iunie, toate cele 4 trupe se vor muta în Parcul Herăstrău, la Roata mare, unde vor putea fi văzuți începând cu ora 17:40 și până la 22:00.
Intrarea publicului la evenimente este liberă.

Festivalul este organizat de Teatrul Masca în parteneriat cu Primăria Sector 6, Centrul Cultural European Sector 6, Primăria Sector 5, Muzeul Municipiului București și Arcub, finanțat de Primăria Municipiului București și co-finanțat de: UNITER din încasările speciale ale Timbrului Teatral.
București FM este partener de tradiție al festivalului și îți prezintă un reportaj în imagini al primei seri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.