Spectacole de teatru în București – 30 mai 2017

Sursa foto: www.foreverfolk.com

Spectacole de teatru cu Mihaela Teleoacă, Gheorghe Visu și Lucian Pavel, la Comedie, și cu Răzvan Vasilescu și Șerban Pavlu, la Godot

FestCO – Festivalul Comediei Românești este în plină desfășurare și a programat și astăzi spectacole pentru public de toate vârstele.

Adolescenții pot vedea, de la ora 18:00, ”iHamlet” textul lui Elise Wilk inspirat de personajul lui Shakespeare, un spectacol creat de Catinca Drăgănescu la Teatrul Excelsior.

Distribuția: Catrinel Bejenariu, Gabi Costin, Vlad Logigan/ Vladimir Purdel, Vlad Pavel.

De la ora 19:00, pe scena Sălii Radu Beligan, va fi prezentată comedia de colecție: ”Cum iubeşte cealaltă jumătate”, o montare a regizoarei Sanda Manu, de la Teatrul Mic, ce îi are în distribuție pe Claudiu Istodor, Adriana Şchiopu, Rodica Negrea.

De la ora 19:30, tot la Teatrul de Comedie, la Sala Studio, va avea loc spectacolul ”Nina sau despre fragilitatea pescărușilor împăiați”, piesa Matei Vișniec, în regia lui Alexandru Maftei, interpretată de Mihaela Teleoacă, Gheorghe Visu și Lucian Pavel.

Și Grand Prix Nova continuă.
Cea de a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Radiofonic aduce la București spectacole de pe 5 continente. Audiţiile sunt găzduite de Mashall Garden Hotel. Dacă nu vreți să ieșiți din casă, puteți accesa site-ul www.eteatru.ro, pentru a asculta aici spectacolele.

Iar dacă sunteți curioși să aflați cum este creată această lume fascinantă a sunetelor, puteți participa la atelierele oferite de festival.

În această seară, de la ora 20:00, în Grădina Eden (Calea Victoriei, nr.107), regizorul Dmitry Nikolaev va vorbi despre Sunetul psihologic. Intrarea este liberă.

Și dacă tot ajungeți pe Calea Victoriei, faceți un popas la Casa Filipescu-Cesianu pentru a vă întâlni cu minunatele statui vivante aduse de Teatrul Masca și de invitații lor din Austria. La ora 20:00 se deschide, aici, cea de a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante.

Spectacolele serii:

18:00

”iHamlet” textul lui Elise Wilk inspirat de personajul lui Shakespeare, un spectacol pentru adolescenți creat de Catinca Drăgănescu la Teatrul Excelsior. Distribuția: Catrinel Bejenariu, Gabi Costin, Vlad Logigan/ Vladimir Purdel, Vlad Pavel.

19:00

”Cum iubeşte cealaltă jumătate”, o montare a regizoarei Sanda Manu şi un prilej de a-i revedea pe Claudiu Istodor, Adriana Şchiopu, Rodica Negrea, producție a Teatrului Mic, prezentată la Teatrul de Comedie.

”Macbeth”, spectacol în regia lui Michal Docekal, la Teatrul Bulandra, la Sala Toma Caragiu. Din distribuție: Marius Chivu, Andreea Bibiri, Cornel Scripcaru, Vlad Zamfirescu, Adrian Ciobanu.

”O scrisoare pierdută”, spectacol realizat de directorul de scenă Victor Ioan Frunză, la Teatrul Metropolis. Din distribuție: Andrei Huțuleac, Alexandru Pavel, Alin Florea, Adrian Nicolae, Dan Rădulescu, George Costin, Nicoleta Hâncu, Sorin Miron.

”Milionul, nepoatele şi milionara”, comedie cu: Adela Mărculescu, Ștefan Velniciuc, Cosmin Seleși, Lucian Ghimiși, în regia lui Șerban Puiu, la Creart.

19:30

”Nina sau despre fragilitatea pescărușilor împăiați” de Matei Vișniec, spectacol cu Mihaela Teleoacă, Gheorghe Visu și Lucian Pavel, în regia lui Alexandru Maftei, la Teatrul de Comedie, Sala Studio.

20:00

”(D)efectul Placebo”, spectacol în cadrul programului 9G la TNB, concept și coregrafie: Ştefan Lupu. Distribuţia: Vlad Nemeş, Alina Petrică, George Bârsan, Rareş Florin Stoica, Ioana Predescu. Spectacolul este prezentat la Sala Mică.

”Nora” de Henrik Ibsen, regia : Kovács Zsuzsánna, spectacol cu: Florina Gleznea, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki, Corina Moise, Ionuț Vișan, la Unteatru.

”Creditul” de Jordi Galcerán, spectacol în regia lui Mihai Constantin, cu Răzvan Vasilescu și Șerban Pavlu, la Godot Cafe Teatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.