Rezultate surprinzatoare in etapa a 15-a a Campionatului de Fotbal Sports Events!

In Liga I, Unicredit nu avea voie sa piarda disputa cu Generali pentru a continua lupta pentru semifinale. Insa nu a facut-o, meciul incheindu-se cu 2-2, dupa un joc frumos prestat de cele 2 combatante.

Adobe a invins-o la limita pe HPE2 cu 5-4, dar, prin jocul prestat cei de la HPE2, poate spera ca va obtine macar un punct pana la finalul editiei.

Apa Nova 1 a invins-o pe VTM cu 4-2 si si-a consolidat astfel prima pozitie in clasament. De partea cealalta, VTM a continuat si ea lupta pentru semifinale, in ultimele meciuri urmand a intalni contracandidatele directe.

Radio Romania nu a reusit sa faca fata tavalugului numit HPE1 si a trebuit sa se recunoasca invinsa cu 7-2. Patru dintre golurile invingatorilor au fost semnate de Cristi Batcu.

In Liga a II-a, Cyrom si-a respectat statutul de favorita in intalnirea cu UPC. Scorul final a fost de 9-3, cu inca 4 reusite in dreptul lui Razvan Stanciu.

HP Inc. a semnat a treia victorie la rand in disputa cu Bitdefender. Totodata, e de remarcat revenirea lui Edi Chivu care a contribuit din plin la aceasta reusita, primul gol si mai ales cel decisiv, din ultima secunda a meciului, fiind marcate de el. Scor final: 3-2.

Intr-un duel cu multe goluri, Claim a facut un meci foarte bun contra celor de la Kruk, invingandu-i cu 9-6. Prin urmare, continua lupta pentru baraj.

Gameloft a profitat si ea de neprezentarea celor de la Sport 1×2 si a adunat inca 3 puncte in clasament.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.