UPDATE: Exercițiu antitero la Gara de Nord

UPDATE 13:10 – Exercițiul antitero demonstrativ s-a încheiat.

Au fost angrenați polițiști ai Secției Regionale de Poliție Transporturi București, ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Direcției Poliției Transporturi, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Poliției Locale a Municipiului București, dar și reprezentanți ai SRI, DIICOT, Regionala C.F.R. București și ai Autorității Feroviare Române.

FOTO: Mircea Apostolescu

————-

Polițiștii simulează o posibilă amenințare cu bombă, pentru a vedea modul în care politiștii și celelalte structuri cu atribuții în domeniu acționează în astfel de cazuri.

Este vorba despre un exercițiu demonstrativ care se va desfășura începând cu ora 11 și va dura două ore.

Pe timpul desfăşurării exerciţiului, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bulevardul Dinicu Golescu, în Piaţa Gării de Nord şi pe Calea Griviţei.

De asemenea, accesul în Gara de Nord va fi restrictionat la intrarea „Coloane”, precum si în interior, până la „Biroul de informații”.

Poliția Română recomandă cetățenilor să nu intre în panică și să respecte indicațiile forțelor de ordine aflate la fața locului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.