Spectacole de teatru – 29 mai

Spectacole de teatru cu Virgil Ogăşanu, Costel Constantin, Virginia Mirea, la Comedie, și cu Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, la Unteatru.
Este o săptămână plină de teatru. FestCo – Festivalul Comediei Românești este în plină desfășurare și a programat spectacole pentru public de toate vârstele.
Adolescenții pot vedea în această seară, de la ora 19:00, un spectacol dedicat lor, ”With a litlle help from my friends”, piesa Mariei Manolescu, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.
”Hagi Tudose”, spectacol cu: Virgil Ogăşanu, Costel Constantin, Virginia Mirea, Adela Mărculescu, în rolurile principale,realizat de Dan Tudor, la Teatrul Metropolis, va fi prezentat în această seară, de la 19:00, pe scena Teatrului de Comedie, în Secțiunea Concurs.

Și iubitorii de teatru radiofonic au festival în această săptămână.
Astăzi începe Grand Prix Nova. Cea de a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Radiofonic este dedicată inovaţiei. Secţunea competiţională reunește 45 de producţii din 26 de ţări. Vor fi şase zile de audiţii, găzduite de Mashall Garden Hotel.
Și dacă sunteți curioși să aflați cum este creată această lume fascinantă a sunetelor, puteți participa la atelierele susținute de specialiștii prezenți la București.
Limba oficială a festivalului este engleza.
Dacă nu vreți să ieșiți din casă, puteți accesa site-ul www.eteatru.ro, pentru a asculta aici spectacolele.

Spectacolele serii:

19:00
”La ţigănci”, o dramatizare după Mircea Eliade, o creație a cuplului de regizori Andreea și Andrei Grosu, pusă în valoare de actorii din distrbuție: Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian și Bogdan Cotleț, la Unteatru.

„Mon Cabaret Noir”, primul spectacol de acest gen din București, prezentat la Teatrelli; regia, coregrafia şi costumele şi bineînțeles, interpretare: Răzvan Mazilu, Alături de el: Ilona Brezoianu, Anca Florescu, Alina Petrică şi Ana Bianca Popescu.

”With a litlle help from my friends”, piesa Mariei Manolescu, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, cu: Alexandru Voicu / Bogdan Florea, Vlad Bălan, Andrei Cătălin, Irina Antonie, Beatrice Rubică, la Teatrul Excelsior. Reprezentație în cadrul FestCo.

”Hagi Tudose”, spectacol cu: Virgil Ogăşanu, Costel Constantin, Virginia Mirea, Adela Mărculescu, Ana Ioana Macaria, Tudor Aaron Istodor, realizat de Dan Tudor, la Teatrul Metropolis. Reprezentație în cadrul FestCo, la Teatrul de Comedie.

20:00
„Podu”, spectacol regizat de Horaţiu Mălăele, după textul „Podul sinucigaşilor”, de Paul Ioachim, cu: Horaţiu Mălăele, George Ivaşcu şi Meda Victor, reprezentație găzduită de TNB, la Sala Mare.

”Dragostea durează trei ani”, comedie cu Tania Popa/ Mihaela Teleoacă şi Cristi Iacob, în regia lui Chris Simion, la Godot Cafe Teatru.

21:00
”La ţigănci”, o dramatizare după Mircea Eliade, o creație a cuplului de regizori Andreea și Andrei Grosu, pusă în valoare de actorii din distrbuție: Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian și Bogdan Cotleț, la Unteatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.