Genul tău de muzică

Fără doar și fără poate, București FM îți oferă genul tău de muzică. Toate gusturile muzicale sunt satisfăcute, de la cele cu iz clasic și până la cele pentru care hiturile de mare succes sunt realmente un hobby.

Avem la ofertă emisiuni specializate pe genuri muzicale și bineînțeles playlist-uri cu hituri de mare succes care sunt foarte bine calibrate pentru pretențiile firești ale ascultătorilor noștri.

În plus, mai avem și o rubrică intitulată “Bine de spus”, în care principala mea sarcină este aceea de a mă fâțâi prin peisaj cu un dicționar în brațe. Uneori mi se întâmplă să-l mai și deschid. Uite azi, de exemplu, l-am deschis la cuvântul “hit” unde, ce-mi văzură ochii, spune că “hit”, sinonim cu “șlagăr”, este definit drept “melodie care se bucură la un moment dat de o mare popularitate”. Evident, să te bucuri de mare popularitate înseamnă clar un mare succes. Prin urmare, “hit de mare succes” este un pleonasm des întâlnit pe care n-ar fi deloc rău să-l eliminăm din vocabularul nostru.

Lasă un răspuns