Big Up pentru What’s Up!

Credeam că toate drumurile duc la Roma. Dar acum, după ce am ascultat piesa cea nouă a lui What’s Up, pun lucrurile cap la cap și și constat că sunt neupdatat câtă vreme cu bună știință am ignorat ”cherchez la femme”-ul de altădat’. Așadar, e clar, toate drumurile duc mereu, dar mereu, la ”EA”. Iar acest principiu rămâne imuabil, etern valabil.

01. What's UP la Bucuresti FM 25.05.2017 - Foto. Alexandru DoleaCând am difuzat prima oară piesa ”La tine” pe 98,3 FM, râdeam cu Răzvan că piesa ar avea șanse să devină imnul CNAIR sau al Ministerului Transporturilor. Și ne imaginam cum asfaltatorii țării vor munci cu râvnă înzecită la auzul piesei-imn, uitând de trudă și de chin, și astfel găseam o posibilă rezolvarea la starea de stagnare a construirii infrastructurii de care avem nevoie. Râsul însă n-a mai fost chiar al nostru când am aflat că What’s Up vine să ne cânte piesa live în matinalul București FM. Și nu pentru că Whatsy ar fi vreun prețios, cât pentru faptul că știam că trezitul de dimineață e cel mai chin chin pentru el.

06. What's UP la Bucuresti FM 25.05.2017 - Foto. Alexandru DoleaDar a venit. Chiar înainte de ora stabilită. Zâmbăreț, pus pe șotii, așa că ne-am venit în fire. Trebuie să recunoaștem că What’s Up aduce bună dispoziție. Așa e el construit, serios. Și-n plus este foarte-foarte politicos. Cei care i-au stat prin preajmă pot confirma, știu! Cert este că-n această dimineață What’s Up n-a venit singur. Și cum omul este ”chill” a venit însoțit de băieții de la Superchill, formulă în care se pare că Whatsy se simte foarte bine.

Și în această formulă extinsă ne-am instalat în micul nostru Carnegie Hall de la parter unde nu doar că am ascultat varianta live a piesei „La tine”, ba chiar am asistat la un adevărat mini-curs intensiv de nutriție de la cel care a slăbit foarte mult în cel mai simplu și mai natural mod posibil. Dar mai bine vedeți singuri din materialul video de mai jos ce s-a întâmplat în această dimineață în matinalul în care What’s Up ne-a onorat cu prezența. Și, domne, ce prezență! 🙂

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”
Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.