The Motans lansează single-ul “August”, mult așteptat de fanii artistului, împreună cu videoclip oficial!

Piesa a fost compusă de Denis Roabeș și Alexandru Cotoi, iar producția Alex Cotoi și Stanislav Cojocari.

Videoclipul piesei “August” a fost filmat în Chișinău de către BR Films – Roman Burlaca (regizor) și George Secrieru (DoP), aceeași echipă cu care lucrează Carla’s Dreams pentru videoclipurile lor.

“Această piesă a fost ca un experiment pentru mine. Este pentru prima data când am abordat o altă modalitate de a compune. “August” este o piesă specială și mă bucur de ceea ce a ieșit. M-am dedicat 100% ei, cu tot sufletul și sper ca fiecare ascultător să se regăsească în ea”, a spus Denis Roabeș (The Motans).

Vedetele din România au putut asculta în premieră piesa “August” și au fost toți încântați de sound, de producția neașteptată, de concept, de versurile speciale:

INNA, Antonia, Irina Rimes, Șatra B.E.N.Z, Nicoleta Nucă, Alina Eremia, precum și Sergiu, Andrei și Olix (Kiss FM), Greeg, Onuc și Sebastian Coțofană, George Zafiu (Europa Fm), Eugen Rusu (Radio România), Mihai Morar și Daniel Buzdugan (Radio ZU), Bari Laufer & Razvan Petre (Bucuresti FM), Ionut, Shurubel si Bogdan (Virgin Radio)

The Motans – August (First Listen) – partea 1

The Motans – August (First Listen) – partea  a doua

Single-ul anterior “Weekend” în colaborare cu Delia s-a clasat pe locul 1 în România și are peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

“Muzica mă face să mă simt împlinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans. Printre piesele deja lansate de The Motans, se numără „1000RPM”, „Tu”, „Jumătate stai”, „Fifty Fifty”, „42”.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.