Multe goluri in etapa a 13-a a Campionatului de Fotbal Sports Events

In Liga I, Apa Nova 1 ii provoaca o infrangere usturatoare lui HPE1 intr-un meci in care Marian Merlici si Dragos Mihalache, ambii cu o dubla, au facut legea pe teren conducandu-si echipa catre triumful cu 7-2.
Din pacate pentru HPE2, meciul impotriva Radio Romania a insemnat o noua infrangere a echipei. Acestia pierd cu 8-1 si sansele de evitare a retrogradarii sunt din ce in ce mai mici.

Unicredit face din nou un meci bun si invinge Apa Nova 2 cu 7-2. A fost un meci foarte spectaculos cu multe faze de poarta pentru ambele echipe.
Intr-un alt meci tare al serii, VTM castiga cu un incredibil 6-1 in fata Generali. Chiar daca asiguratorii pot da vina pe lipsa jucatorilor de rezerva, trebuie remarcat jocul colectiv, cu o tactica foarte bine pusa la punct a vulpoilor. Lupta pentru locurile din semifinale se relanseaza astfel.

In Liga II favoritii au avut de infruntat echipe care au dat dovada de multa ambitie si determinare.
UPC nu isi permitea pasi gresiti in fata HP Inc. si s-a vazut condusa la pauza cu 5-2. Chiar daca in repriza secunda scorul a fost egal, in final HP Inc. inregistreaza prima victorie in campionat castigand cu 8-5 si oprind astfel seria negativa pe care o avea de 10 etape.
Cyrom se impune greu in fata Kruk, cu 7-6 si rezolva in mare masura problema locului intai in Liga II.

Bitdefender nu reuseste sa profite de pasul gresit al celor de la Kruk si desi avea nevoie de o victorie pentru a se apropia de locul secund, termina la egalitate 1-1 cu SAP.
Claim are numai de profitat de neprezentarea celor de la Sport 1×2 si aduna inca 3 puncte in clasament care pot conta foarte mult pe final.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.