Simona i-a arătat lui Sigemund cine este șeful

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de tenis de la Roma, după ce a trecut de nemţoaica Laura Siegemund în două seturi, cu 6-4, 6-4.

Primul set a fost unul deosebit de echilibrat, dar cu foarte multe servicii pierdute de ambele jucătoare. Până la urmă pasul înainte în teren făcut de Simona, mingiile lungi, dar şi loviturile puternice şi bine plasate pe reverul nemţoaicei, au făcut diferenţa în primul act al întâlnirii.

În setul doi, Simonei i-a revenit luciditatea, primul serviciu a devenit mult mai eficient, reverul în lung de linie a funcţionat mult mai bine, iar deplasarea în teren i-a dat peste cap Laurei Siegemund toată strategia. Nemţoaica se agaţă de toate mingiile şi simte că jucătoarea mai bună este Simona, care încet încet se impune în majoritatea schimburilor de mingi.

Jucătoarea noastră are o cădere în joc de la 4-1 la 4-3 în favoarea ei şi cere ajutorul lui Darren Cahiil, care îi spune să se liniştească şi să apese mai mult pe lovitura de dreaptă la retur. Sfaturile australianului sunt puse în aplicaţie imediat de Simona, care încheie până la urmă ostilităţile în setul doi tot cu 6-4.

În optimi, Simona va juca împotriva învingătoarei din partida dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova şi letuanianca Anastasija Sevastova.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.