Tudorache vs. Morosanu, la Romexpo!

Nu, ei bine nu, primarul sectorului 1 nu va intra in ringul de K1 cu Catalin Morosanu. In schimb, Daniel Tudorache a anuntat ca Primaria Sectorului 1 va sprijini organizarea unei gale de Local Kombat, la Bucuresti.

Gala ar putea avea loc in septembrie sau octombrie, in Pavilionul Central de la Romexpo si ar putea da startul transformarii acestuia in sala polivalenta, conform protocolului semnat intre Municipalitate, Autoritatea Locala a Sectorului 1 si Romexpo.

Catalin Morosanu i-a multumit edilului sectorului 1 pentru sprijinul acoradat sportului, in conditiile in care cele mai multe dintre autoritatile locale aloca prea putini bani pentru sport, a afirmat Morosanu, care este si consilier judetean la Iasi. Este foarte important ca parintii sa-si indrume copiii catre practicarea unui sport, iar autoritatile locale sa-i sprijine, mai ales pe copiii lipsiti de posibilitati materiale. Prin practicarea unui sport, tinerii invata disciplina. Daca-l asculta pe sensei-ul lor, ii vor asculta si pe parinti. Prin practicarea unui sport, copiii isi vor forma personalitatea si vor invata ce inseamna competitia, pregatindu-se pentru viata, crede campionul K1.

Catalin Morosanu a vorbit si despre ultimul sau meci, cel de la Madrid.
”Polonezul a fost puternic si, desi l-am trimis la podea de doua ori in rundele intai, si a doua, s-a ridicat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Am incasat si un genunchi in ochi si m-am temut ca arbitrul sa nu intrerupa lupta”, a povestit Morosanu.

Despre atomsfera din sala, campionul a spus ca i-a simtit pe cei 5.000 de romani, ca si cum ar fi stat pe umerii sai. ”Atmosfera a fost extraordinara si simteam cum mi se face pielea de gaina”, spunea Catalin Morosanu. El le-a multumit tuturor celor care l-au sustinut la Madrid.

Dupa meci, Catalin a vizitat si Madridul. I-au placut armurile de conchistadori, muschetele si tablourile in stil renascentist. Nu a apucat sa vada muzeele, fiindca era luni si erau inchise, a mai spus el.

”Acum voi pleca in Olanda, pentru a incepe pregatirea pentru meciul de pe 14 iulie, de la New York. Ma voi antrena cu Rico Verhoven, campionul «Glory»”, a dezvaluit Morosanu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.