Inca o etapa scursa din Campionatul de Fotbal Sports Events

In derby-ul serii, Generali a condus-o pe Apa Nova 1 cu 4-1, dar s-a relaxat mult prea devreme astfel ca le-a permis adversarilor sa revina pe tabela, meciul incheindu-se cu 4-4.

Unicredit, cu un joc consistent, a reusit sa se impuna in fata celor de la Adobe cu 6-3, desi, la un moment dat, adversarii s-au apropiat la un singur gol distanta.

Radio Romania si Apa Nova 2 au aratat multa pofta de joc. Reprizele au aratat identic, Radio Romania castigandu-le pe ambele cu 3-1, astfel ca la final scorul inregistrat a fost 6-2.

Din pacate pentru HPE2, aceasta nu a putut obtine primele puncte nici in actuala etapa. VTM s-a impus cu 13-5, meci in care Marcel Vulpoi a reusit nu mai putin decat 7 goluri.

Cyrom s-a impus si in fata celor de la HP Inc. cu 9-3. In urma acestui joc, jucatorii liderului Razvan Stanciu si Cristian Enache isi impart primul loc in clasamentul golgheterilor cu 25 de reusite.

Meciul care a oferit un spectacol foarte frumos a fost intalnirea dintre SAP si Claim. Aceasta din urma, cu prestatii foarte bune, a gestionat mult mai bine decat adversarii cele 40 de minute de joc si s-au impus la final cu 3-0, dupa o dubla reusita de Alexandru Moise.

In derby-ul etapei s-au intalnit Gameloft si Bitdefender. S-a terminat indecis, 2-2, rezultat in urma caruita ambele echipe raman pe locuri ce duc la baraj.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.