Cardinale, cel mai nou girl-band, te invita sa fii „Forever Young”

Nascute si crescute in Bucuresti, fetele din trupa Cardinale au luat parte la diferite concursuri de talent inca din scoala primara, fiecare participand individual, formand insa o legatura in spatele cortinei.

Participarea fetelor la concursuri a devenit tot mai rara in anii urmatori iar curand cele 4 nu au mai avut ocazii sa se intalneasca, pastrandu-se doar prietenia dintre Roberta si Karina.

Cativa ani mai tarziu, cele 4 fete se reintalnesc prin intermediul unor prieteni comuni si vorbesc pentru prima data de infiintarea unei trupe, la initiativa Karinei, care avea deja un contract cu casa de discuri Roton.

Forever Young”, single-ul lor de debut, este inspirat de misiunea trupei, iar fetele spera ca aceasta piesa sa inspire oamenii pentru a vedea frumusetea oricarei varste si totodata un indemn pentru ca acestia sa-si urmeze visurile.

Cardinale inseama Karina, Alexa, Roberta si Daniela. Istoria din spatele trupei o poti afla in matinalul de maine 🙂 Asculta-ne pe 98.3 FM sau online pe bucurestifm.ro

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.