Sectorul 6, investiții majore în infrastructură

De vreme ce toate problemele Sectorului 6 au fost rezolvate, nu mai există gropi în asfaltul drumurilor publice, nici pe marile bulevarde, nici pe străzile secundare, nu mai există deficit de locuri de parcare, administrația locală a trecut la investiții majore în… spațiile verzi.
Astfel, pe strada Constantin Noica, încă de săptămâna trecută, vreo 10-15 muncitori, dotați cu utilajele corespunzătoare, muncesc de zor pentru a schimba un fel de bordură din lemn, care mărginește spațiul verde din mijlocul șoselei, pe lângă bordura obișnuită, din piatră.

Desigur, buștenii de lemn care încadrau spațiul verde de pe mijlocul străzii, până acum, au fost puși pe vremea altei administrații, deci nu mai sunt buni.
Ar mai rămâne doar problema de trafic. Fiindcă, așa cum e normal, domnii care reamenajează spațiul verde lucrează doar ziua. Așa că au blocat banda de lângă axul drumului, pe sensul dinspre Calea Plevnei către Podul Cotroceni, în plină zi, pe această arteră importantă și cu trafic intens, pe unde circulă și multe troleibuze, care vin dinspre Gara de Nord și merg spre Drumul Taberei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.