Faza finala a Campionatului Corporate de Baschet Sports Events este pregatita de start!

Astazi se desfasoara fazele finale ale Campionatului Corporate de Baschet Sports Events „3×3” in cadrul carora vom vedea patru meciuri extrem de promițătoare.

Întâi vom vedea jocurile din semifinale, unde Unicredit Bank se va lupta cu Adobe România pentru un loc în marea finală, și Coca-Cola HBC va juca impotriva celor de la HPE.

Amintim că în faza grupelor, Unicredit Bank a trecut de Adobe România cu scorul de 10 la 8, iar Coca-Cola HBC a învins echipa celor de la HPE cu scorul de 13 la 5. Acum însă, orice rezultat este posibil. Precizia unor jucători la aruncările din afara semicercului de 6.25 sau forma bună în apărare, pot fi cheia pentru obținerea biletelor care duc în finală. Învinsele vor încerca să salveze sezonul cu o medalie de bronz, în vreme ce învingătoarele vor încerca să puna mâna pe marele trofeu.

Într-o analiză anticipată asupra marii finale, stim că oricare două dintre cele patru echipe se vor califica pentru acest ultim act vor face o partidă de neuitat. Dacă vor reuși cei de la Unicredit să-și apere trofeul căștigat ediția trecută, dacă cei de la HPE vor răzbuna înfrângerea din finala ediției precedente, dacă Adobe România va căuta aurul, nemulțumindu- se cu încă o medalie de bronz sau dacă cei de la Coca-Cola, în calitate de nou intrați în competiție, vor izbuti marea surpriză, rămâne să vedem in aceasta seara.

Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM pentru a afla podiumul editiei de primavara al celui mai important Campionat de Baschet dedicat companiilor, organizat de Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.