Din nou spectacol in etapa a 11 – a a Campionatului de Fotbal Sports Events

HPE1 a fost aproape de a provoca o infrangere drastica celor de la Generali conducand la un moment dat cu 5-1 pe tabela. Campionii in exercitiu au revenit pe tabela dar nu au reusit mai mult de 4 goluri, pierzand astfel cu 6-4. In urma rezultatului HPE 1 isi consolideaza prima pozitie.

VTM isi revine dupa sincopa din etapa trecuta si obtine revansa in fata Apa Nova 2. Partida se incheie 7-1.

Radio Romania isi continua seria buna de meciuri si inregistreaza inca o victorie de data aceasta in fata Adobe. Rezultat final 8-2.

Un meci fara istoric a fost intalnirea dintre Apa Nova 1 si HPE 2, primii reusind scorul campionatului si invingandu-si adversarii cu 15-1, pe teren existand practic o singura echipa.

Cyrom si Sport 1×2 au oferit un spectacol frumos, cu multe reusite individuale de ambele parti dar in care pe final liderul se impune cu 9-5, un rezultat corect pentru ceea ce s-a petrecut pe teren.

Kruk isi respecta statutul de favorita si castiga cu 7-4 disputa cu HP Inc., o partida in care Madalin Grozavu reuseste 4 goluri.

Intr-un alt meci foarte frumos Claim si Gameloft termina la egalitate 2-2 iar in urma acestui rezultat Claim incepe sa spere la un loc care duce la baraj.

UPC Business cu Daniel Serbanescu in mare forma, autor a 4 goluri, reuseste sa invinga SAP cu 7-4 si intra si ea in lupta stransa pentru locurile de baraj.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.