Istoria unei fete: DARA

Răzvan îmi tot spunea încă de la prima oră: „o să vină DARA, o să vină DARA”. Și că o să vină cu o piesă pe care el mizează că va avea succes, pentru că așa facem noi când auzim o piesă nouă. Așa că am așteptat să vină DARA. Și a venit. În studioul T3 al Radio România, de unde vom găzdui momentele live ale invitaților matinalului București FM.

02. Dara la Bucuresti FM 09.05.2017 - Foto. Alexandru DoleaDARA are o piesă nouă. „Istoria unei fete” se numește. Și, da, Răzvan avea dreptate, este o piesă bună, mai ales că noi am ascultat-o așa cum se ascultă cel mai bine muzica: LIVE. Asta în ciuda faptului că, în mod normal, prefer geografia sau anatomia. Dar lăsând gluma deoparte și aruncând o privire în „istoria” artistei DARA, vedem că a început să cânte de la vârsta de 3 ani. La 6 ani deja începe să o studieze, iar de la 7 ani participă la concursuri muzicale. Premii? Normal, o listă lungă! La 18 ani și-a lansat albumul de debut, la 19 a lansat 2 piese în limba rusă cu Carla’s Dreams, iar la 21 de ani apare alături de Inna, Antonia și Carla’s Dreams în piesa „Fie ce-o fi”. Deci, mutarea dincoace de Prut era inevitabilă, nu?

05. Dara la Bucuresti FM 09.05.2017 - Foto. Alexandru DoleaÎn fine, revenind la cele petrecute în această dimineață, ne-am simțit tare bine în compania ei. Și sperăm că și reciproca este valabilă, deși îmi pare că la un moment dat am „amețit-o” un pic cu glumițele noastre matinale. Ba nu, îmi amintesc acum că ne-a spus că s-a simțit bine, chiar foarte bine alături de noi. Pentru că ne plac oamenii talentați, mai ales cei care încep acum a-și construi un nume în industria noastră muzicală. Iar DARA are mari șanse, este talentată, cântă și își compune singură piesele, iar faptul că a semnat cu Global Records, echipă care a crescut foarte frumos în peisajul muzicii autohtone, cred că reprezintă un semn mai mult decât promițător.

Noi o așteptăm cu piese noi în micul nostru „Carnegie Hall” de la T3, ba chiar așteptăm primul ei concert solo, fie și cu invitați-surpriză! În rest, așteptăm un feedback de la voi, după ce veți vedea înregistrarea video de mai jos a întâlnirii noastre matinale de azi, să ne spuneți: cuceri-va DARA țara? Adică topurile, înțelegeți voi!

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”
Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.