UPDATE: Ploaia creează probleme în trafic

UPDATE 19:20 – Drumul Naţional 5 Bucureşti Giurgiu a fost inundat în dreptul localităţii Călugăreni, pe sensul de mers către Giurgiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ, pompierii acţionează pentru evacuarea apei.

UPDATE 18:30 – În judeţul Giurgiu, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN6 Alexandria – Bucureşti, la ieşirea din localitatea Naipu către Ghimpaţi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a pătruns pe sensul opus, într-o curbă. Plouă în continuare în zona respectivă, iar carosabilul este umed. Circulaţia încă este intensă pe sensul de mers către Bucureşti. Autovehiculele rulează cu viteză redusă pe tronsonul Stâlpu – Mihăileşti.

În mai multe zone ale ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ploaie (inclusiv pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti). Pe DN1, între Ploieşti şi Băneşti, plouă torenţial. Există risc de acvaplanare!

——————

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de ploaie în mai multe zone ale țării, anunță Centrul Infotrafic.

Atenţie în special pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti, deoarece plouă torenţial pe unele tronsoane și există risc de alunecare!

Plouă abundent şi pe DN6 Alexandria – Bucureşti, iar circulaţia este intensă.
Autovehiculele rulează cu viteză redusă pe segmentele Ghimpaţi – Valea Plopilor şi Gorneni – Mihăileşti.

Vă reamintim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ploi însemnate cantitativ, valabilă pentru majoritatea regiunilor țării până marți, la ora 23:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.