Rezultate surprinzătoare în ultima etapă a turului Campionatului de Fotbal Sports Events!

In Liga I, Unicredit desi a facut un meci bun impotriva Apa Nova 1 trebuie sa se recunoasca invinsa si in aceasta etapa. Experienta si forta fizica au inclinat balanta catre Apa Nova 1 care castiga cu 4-2.

Apa Nova 2 nu a reusit sa opreasca tavalugul numit Generali si sunt invinsi cu 9-2. De la asiguratori a stralucit Nic Olenic cu 4 reusite.

VTM a pornit cu statutul de favorita in confruntarea cu Radio Romania. Dupa o lupta incrancenata, avand si un jucator eliminat pe final trebuie insa sa se recunoasca invinsa cu 4-3. Adversarii de la Radio Romania au avut o prestatie foarte buna cu o mobilizare exemplara.

Si disputa dintre HPE1 si Adobe a fost una dezechilibrata, primii reusind sa isi imbunatateasca golaverajul, victoria la scor cu 8-1 nelasand loc de prea multe comentarii.

Liga II ne-a oferit de asemenea partide spectaculoase cu multe reusite atat in plan individual cat si colectiv.

UPC face un meci foarte bun si aduna mult doritele 3 puncte din confruntarea cu Claim pe care ii invinge cu 10-6. A fost un recital Daniel Serbanescu fiind autorul a 4 goluri.

O alta echipa care avea neaparat nevoie de victorie a fost HP Inc.. Din pacate pentru ei nu au reusit-o, meciul cu SAP fiind un deja-vu pentru ei in ultimele etape. Dupa ce conduc pe tabela in  finalul meciului isi pierd din concentrare si rateaza victoria printre degete. S-a terminat 4-4 un joc placut de catre cei care l-au urmarit din tribune.

Kruk trece cu 5-1 de Gameloft si termina turul pe locul secund, direct promovabil in Liga 1.

Derbyul serii, si meciul asteptat de multi spectatori a fost intalnirea dintre Cyrom si Bitdefender, ocupantele primelor 2 pozitii in clasament. A fost insa un meci la discretia liderului care se impune nesperat cu 8-3 si sarbatoreste la sfarsit impreuna cu numeroasa galerie prezenta la teren.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.