UPDATE: Aglomerație în trafic

UPDATE 18:00 – Circulaţia pe DN 1 Braşov – Ploieşti revine la normal. Şi pe autostrada A2 Constanţa – Bucureşti se circulă normal, deşi valorile de trafic sunt destul de crescute.

UPDATE 16:00 – Traficul rutier pe DN 1, pe tronsonul Predeal – Azuga – Buşteni, pe sensul de coborâre către Bucureşti, se desfăşoară în continuare îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule.

UPDATE 15:33 – Potrivit Centrului Infotrafic, în zona punctului de trecere a frontierei Nădlac II s-au format cozi foarte mari de TIR-uri.
Până la ora 23:00, vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu pot intra în Ungaria, ca urmare a serbării zilei de 1 Mai.
Conducătorii autotrenurilor sunt sfătuiți să rămână în coloană, pe banda de urgență.

UPDATE 14:40 – Traficul pe DN2A Slobozia-Hârșova s-a reluat în condiții normale.

UPDATE 14:15 – Din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism de teren, circulația pe DN2A Slobozia – Hârșova este întreruptă pe ambele sensuri între localitățile ialomițene Țăndărei și Giurgeni. Două persoane au fost rănite.

————

Circulația rutieră pe tronsonul Predeal – Azuga – Bușteni, pe sensul de coborâre al DN1, se desfășoară îngreunat din cauza numărului mare de mașini.

Pentru evitarea aglomerației, șoferii sunt sfătuiți să folosească ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploiești.

De asemenea, conducătorii auto care intenționează să se întoarcă din zona Bran – Moeciu către Capitală sunt sfătuiți să utilizeze ruta DN73 Bran – Câmpulung – Pitești – A1 – Pitești – București.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.