Droguri și alte substanțe interzise găsite la percheziții

Medicamente eliberate pe rețete speciale, registre, acte și prospecte; asta au ridicat polițiștii de la Crimă Organizată de la domiciliul unei persoane.

Operațiunea a avut loc în Suceava, în urma unei sesizări ce viza suspiciunea că unor copii de 4 și 15 ani le-ar fi fost administrate substanțe din categoria stupefiantelor.

Rezultatul analizei probelor biologice prelevate de la cei doi minori a fost pozitiv pentru opiacee și benzodiazepine, anunță Poliția Română.

În această cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de administrare ilegală de droguri de mare risc unei persoane și deținerea fără drept a unor astfel de stupefiante pentru consum propriu.

Una dintre persoanele vizate de anchetă ar fi avut acces direct, prin prisma atribuțiunilor de serviciu, la rețete medicale prin care se prescriu droguri în scop terapeutic.

Aceasta este bănuită că și-ar fi administrat substanțe stupefiante sau psihotrope fără a avea recomandări medicale în acest sens.

Perchezițiile au vizat și locuința unei alte persoane care ar fi ajutat la procurarea unor astfel de medicamente.

Au fost ridicate aproximativ 600 de comprimate de xanax, o jumătate de sticluță de xanax lichid, circa 1.400 de comprimate și 24 de fiole de alte medicamente ce se eliberează numai pe bază de prescripție medicală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.