Fotbal spectaculos în etapa a 7-a Campionatului Sports Events

Adobe se inclina cu 9-2 in fata Generali care astfel isi consolideaza prima pozitie in ierarhia Ligii I.
Apa Nova 2 isi revine dupa o serie de rezultate mai putin faste si obtine o victorie foarte importanta cu una dintre contracandidatele la retrogradare HPE2. Meciul se incheie 9-5, Lucian Dumitru, revenit dupa suspendare reusind nu mai putin de 5 goluri.
Desi a deschis prima scorul in confruntarea cu Apa Nova 1, Radio Romania, cu un efectiv redus, a trebuit sa se recunosca invinsa la final cu 7-2.
Unicredit si HPE1 au confirmat asteptarile unui meci foarte disputat in care fiecare echipa a avut sansa ei sa inchida jocul. La final insa cei care s-au bucurat au fost cei de la HPE1, invingatori la limita cu 2-1.

Bitdefender vs. Kruk a fost cel mai asteptat meci din Liga 2. Liderul insa a reusit cu greu sa stranga 6 jucatori fapt ce i-a costat la final. Mult mai fresh datorita schimbarilor facute, Kruk se impune cu 5-2.
Cyrom isi respecta statutul de favorita si castiga cu 6-1 disputa cu Claim, rezultat in urma caruia s-a schimbat liderul Ligii 2.
Intr-un alt meci foarte frumos SAP se impune cu 5-3 in fata Sport 1×2 si ii depasesc pe acestia in clasament, urcand astfel pe locul 4.
Un alt meci interesat a fost confruntarea dintre Gameloft si HP Inc. Acestia din urma nu au reusit nici de aceasta data sa obtina vreun punct si putem spune cu siguranta ca depasesc o perioada cat se poate de grea. De partea cealalta, Gameloft aduna 10 puncte in vistierie si continua sa spere la locurile promovabile. Rezultatul final a fost 4-3.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.