Mulți, mari și răi!

Sursa foto: www.yourwebgraphics.com

Zilele trecute am fost, împreună cu băiețelul meu, într-un părculeț aflat în zona în care locuiesc. Multă lume, părinți și copii, distracție la maxim, cum se spune în cercurile selecte.

“Noi mergem în alt parc, e mulți copii aici și e cam mari pentru George al meu”, a spus la un moment dat unul dintre părinți.

Mi-am pus la timp mâna peste gură, nu cred că e o idee prea bună să corectezi gramatica părinților cu care te vezi aproape în fiecare zi.

“Și unii e cam răi”, a adăugat o mămică. Mi-am ținut ambele mâini peste gură aproape zece minute.

Pe drumul spre casă, i-am repetat încontinuu juniorului meu “se spune sunt mulți, sunt mari și sunt răi, sunt mulți, sunt mari și sunt răi…” pentru că nu vreau să ajungă să creadă că tot ce aude în jur este și corect.

Interesant este că niciun alt părinte nu a avut vreo reacție vizibilă. Inepțiile acestea nu prea mai deranjează pe nimeni. “Ei este”, dacă nu ne opunem, o să intre în curând în categoria vorbelor la care nu se supără nimeni niciodată. Va fi la fel ca atunci când spui “cred că sunteți o persoană foarte inteligentă”. Vei obține o mulțime de reacții, dar niciodată nu te va da cineva în judecată pentru calomnie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.