Restricții de circulație pe Podul de la Agigea

Se va circula cu restricţii pe Podul de la Agigea, cel puţin până pe 24 mai.
Iniţial, aceste restrcții urmau să expire pe 27 aprilie când podul trebuia să fie redeschis în întregime.
Poliţia Rutieră a avizat extinderea restricţiilor de circulaţie pe pod, pentru că lucrările de reparaţie nu au ajuns încă într-un stadiu prea avansat.
Firma care se ocupă de lucrări dă vina pe vremea capricioasă, ce nu a permis evoluţia reabilitării conform graficului stabilit în proiect.
Cei care au în plan să ajungă în staţiunile din sudul litoralului în minivacanţa de 1 Mai, vor putea circula pe podul de la Agigea, pe câte o bandă în ambele sensuri.
Pentru a evita aglomeraţia, poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să ia în calcul şi varianta alternativă, adică podul rutier ce trece prin portul Constanţa Sud-Agigea.

Astăzi, până în jurul orei 17.00, pe autostrada A1 București – Pitești se execută anumite lucrări de întreținere. Pe sensul către Pitești, acestea se realizează pe tronsonul kilometric 14 – 20, iar pe sensul către Capitală, la kilometrul 36 (în ambele locuri, pe banda de urgență).
Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de deplasare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.