Remiză albă în Gruia

CFR Cluj şi FCSB au terminat nedecis 0-0, un meci care a fost în mare parte unul tacticizat. A fost o partidă slabă din punct de vedere spectacular, a fost o partidă în care nu s-a marcat nici un gol, pentru că nu a fost nici un şut pe spaţiul porţii.
După acest egal care mulţumeşte în parte doar echipa din Bucureşti, suspansul continuă, soarta titlului fiind încă departe de a fi clarificată.
Liderul FCSB reişeşte astfel să smulgă un punct ardelenilor şi se distanţează la trei puncte de Viitorul şi la cinci de ocupanta locului 3, Dinamo.
Alibec aproape că nu s-a văzut pe teren, lucru care l-a determinat pe Reghecamf să-l schimbe cu Gnohere pe la jumătatea reprizei secunde.
La finalul întâlnirii antrenorul CFR-ului Vasile Miriuţă, a considerat că egalul a fost echitabil, chiar dacă din punctual său de vedere echipa sa a avut un plus pe teren
La rândul său Laurenţiu Reghencamf a spus că meciul a fost unul de luptă şi a recunoscut că echipa sa nu a mai făcut acelaşi joc bun ca în etapa trecută. Chiar şi cu acest egal, Reghecamf s-a arătat mulţumit şi optimist în ceea ce priveşte câştigarea titlului, cu toate că urmează două partide de foc, cele cu Viitorul şi Dinamo.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.