Start in Campionatul Corporate de Baschet Sports Events

În seara acesta încep primele două etape ale Campionatului Corporate de Baschet „3×3” Sport Events, ediția primăvară 2017.

Ca la fiecare ediție de până acum, etapele se vor juca în fiecare zi de joi, la sala de sport rezumat-faza-finala-baschet-sports-events_toamna-2016-foto-2„IRIS SPORTS ARENA” din București, cu începere de la ora 20:00. In aceasta editie 8 echipe corporatiste reunite într-o singură grupă vor disputa jocurile după sistemul „fiecare cu fiecare”.

În etapa 1, vom avea parte de 4 confruntari, după cum urmează: in primul meci, vom vedea la joc finalistele de anul trecut, UNICREDIT BANK și ADOBE ROMÂNIA.
IT-știi de la ADOBE, vor încerca să răzbune înfrângerea pe care bancherii de la UNICREDIT le-au administrat-o în finala ediției trecute.
rezumat-etapa-7-baschet-sports-events_toamna-2016-foto-11Cel de-al doilea meci va pune față în față echipele SAP ROMÂNIA și ORACLE WARRIORS.
Dezvoltatorii de soft de ambele părți ne vor încanta cel putin la fel de mult precum au făcut-o și anul trecut.
În meciul al treilea se vor întrece echipele de la COCA-COLA HBC și HP INC TITANS.
Producătorii celebrei băuturi răspândită peste tot în lume vor trebui să țină piept IT-știlor care s-au supranumit „Titans”.
În ceea ce privește meciul patru avem o întâlnire între două echipe care în trecut formau o singură trupă: HPE și HP INC BALLERS.
foto-principal-articol-avancronica-etapa-7-baschet-sports-events_toamna-2016Rămâne de vazut în care companie s-a păstrat calitatea sportivă mai bună.

Etapa a doua ne aduce alte patru partide, după cum urmează: UNICREDIT BANK împotriva celor de la SAP ROMÂNIA, ADOBE ROMÂNIA se vor întrece cu cei de la ORACLE WARRIORS, COCA-COLA HBC în duel cu HPE iar pentru cel de-al patrulea meci vom avea o confruntare în familie, cei de la HP INC TITANS urmand sa joace împotriva colegilor de la HP INC BALLERS.
Urăm tuturor participantilor mult success și dorim să promovăm celebra zicală a legendarului baschetbalist Michael Jordan…„Just play. Have fun. Enjoy the game.”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.