Goluri multe in etapa a sasea a Campionatului de Fotbal Sports Events

Etapa a 6-a de miercuri a adus o multitudine de goluri in portile echipelor.

Astfel, in Liga 1 HPE1 face un joc foarte bun in fata Radio Romania.
Desi rezultatul a fost strans, 5-4, HPE1 a condus ostilitatile in teren din primul pana in Rezumat Etapa 6 Fotbal Sports Events editia de primavara 2017 Foto 13ultimul minut iar victoria a fost una cat se poate de meritata.

Plusul de experienta a facut diferenta in jocul dintre Generali si Unicredit.
Asiguratorii castiga intalnirea cu 8-3 si isi depasesc astfel adversarii in clasament.

Rezumat Etapa 6 Fotbal Sports Events editia de primavara 2017 Foto 1VTM are cea mai buna prestatie a sa de pana acum in partida cu Apa Nova 1 si castiga cu un categoric 6-2.
HPE2 ramane fara puncte si dupa meciul disputat, de aceasta data cei care i-au invins sunt cei de la Adobe, scor final 2-8.

In Liga 2, UPC ne-a aratat ca un meci trebuie jucat pana in ultimul minut.
Ca si in etapa trecuta, cu multa determinare reusesc sa se apropie din nou de adversari pe tabela dar in cele din urma Cyrom gestioneaza mai bine finalul de meci si se impune cu 7-5.

Rezumat Etapa 6 Fotbal Sports Events editia de primavara 2017 Foto 5Kruk impotriva Claim a fost o gura de oxigen a ultimilor, care se impun cu 5-2 si continua trendul pozitiv din ultimele meciuri.
Bitdefender se impune destul de greu cu 4-3 in confruntarea cu HP Inc si continua sa se mentina pe locurile fruntase ale clasamentului.
Gameloft a beneficiat de neprezentarea celor de la Sport 1×2 si agoniseste inca 3 puncte foarte importante in clasament.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.