Incepe o noua editie a Campionatului Corporate de Tenis de Masa Sports Events

Gata cu hibernarea, sa inceapa miscarea!
Sports Events da startul unei noi editii a Campionatului Corporate de Tenis de Masa in aceasta seara incepand cu ora 19:30! Si pentru ca o schimbare de decor este intotdeauna binevenita, noua editie va avea loc la Top Tenis Arena – locul ideal pentru toti iubitorii tenisului de masa.

Campionatul Sports Events aliniaza la start 16 echipe din mediul corporatist care promit un spectacol sportiv de exceptie. Se anunta meciuri interesante inca din prima etapa, unde putem spune ca “a-ti lua revansa” poate fi expresia serii.
Astfel, atat capii de serie din Grupa A, APA NOVA VEOLIA si SAP ROMANIA 1 cat si cei din Grupa B, NOBEL si GENPACT ROMANIA se vor duela in doua meciuri de foc. Dar nici celelalte partide nu sunt mai prejos.

In Grupa A MICROSOFT ROMANIA va intalni pe ADOBE ROMANIA, HP Inc 2 va avea in fata echipa celor de la WIPRO ROMANIA 1, iar HPE va avea ca oponent echipa GOTHAER ASIGURARI 2.

In Grupa B vor juca CYROM ROMANIA vs WIPRO ROMANIA 2, SAP ROMANIA 2 va infrunta pe NTT DATA, iar GOTHAER ASIGURARI 1 vor juca cu cei de la HP Inc 1.
Ne putem aștepta la orice rezultat intrucat orice este posibil cand in competitie sunt atatea echipe valoroase.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.